besöket på hörcentralen....

ja idag va vi hos hörcentralen och det visade bra, de sa att han hör men har lite vax i höger öra som kan göra att han kanske hör lite sämre just nu, har fått en tid hon en barn specialist på öron i slutet på feb, som ska "rena" öronen på han =) och så får vi se om det blir bättre =) men känns skönt just nu iallafall!

sen va vi hos Oliwers farmor hon hade handlat jätte mkt till han =) hon e så snäll!
hon hade köpt tvättlappar 6st paket hihi, nappar 2 st, napphållare, 2 pjamas, flask diskborste, 2 par byxor, en tröj-väst, m.m. minns inte mer nu hihi men de va nåt mer...

nehe gick inte ladda upp bilder ida heller... så har inte nåt mer och skriva nu!!
så ha det bra KRAM

fullt upp!

här har man fullt upp, hinner inte med nåt känns det som men jag ahr inte en aning om vad jag gör hehe...
igår va en kompis hos mig, jätte kul att du kom Markus! det va ju ett tag sen =) han hjälpte mig även lite med datan, jätte snällt!
jag hade besök av en annan kompis med, och de va jätte kul att de kom med =) tack för besöket ;-)
ja och så även Oliwers farmor kom en lite snabbis hihi..
så ja fullt upp hehe men helgen har varit ganska lugn..
varit med min goa kille och pojk hela helgen =)

imorgon ska jag och Oliwer till hörcentralen, ska kolla hans hörsel och förhoppningsvis göra nya proppar till mig.. e i stort behov av det.. men först ska jag till Öppna förskolan med min granne, jätte kul och gå dit när man har nån att gå med =) hon har en tös på 9 mån...

sen efter hörcentralen ska vi hem till Oliwers farmor och äta middag... gott =) hon har varit i Ullared idag och handlat en del till lillemannen hihi.. ska bli spännande och se avd hon har köpt.. vet lite redan nu men inte allt hihi, e skit nyfiken!!

jag har ju lovat bilder på Oliwer  från dopet så får väl ladda upp några hehe..., men det gick visst inte idag  =( så får göra det en annan dag.. =)
 ja ha det så länge alla mina blogg vänner =) KRAM

vad jag e redi!! :D

vad jag e redi.... jag har helt själv lyckas hitta ett gratis "photoshop" och ladda ner det helt själv =) och det heter Picasa2... och detta kunde jag göra idag.. vill bara påpeka att jag har bara haft det i en timme =)

image94

image95

image96

är så stolt över mig själv för jag e verkliegn en nolla på data..
men tyvärr vet jag inte om det går och skriva namn på bilden.. ska ta reda på detta *tror jag* :S hehe

ja ha det bra Kram från rediga mig =D

3 mån dan!

idag är min lille pojk 3 mån.. ojoj vad tiden går =)
imorse fick han ett paket från hans mormor med en skjorta, blå och vit randig =) jätte fin!
han är så fin min pojk!!
image93min gulleplutt!
han måste ha haklapp nu han dreglar massor hihi...

idag va vi hos barnmorskan och första gången vi var där när han var 2 v var måtten:
3630 g 53 cm 36,2 huvudomfång
och nu när han e 3 mån va det :
6600 g 61,5 cm 41 huvudomfång.han har vuxit mkt hihi...
han e det bästa jag har gjort!!!!!!!!!!!

han fick ju spruta idag med och han va så redi, han grimaserade bara lite precis när hon stack in den men grät inte nåt, vilket va tur för hade han blivit ledsen och så , så hade jag börjat gråta jag med, men har va hur lugn som helst. det e mammas kille det =)

sen gick vi till stan och köpte en tröja och sen stickad väst jätte fin =) det fick han för att han va så redi och ett litet gosedjur med =)

japp... det va allt för idag! ha det bra kram kram

3 mån imon!!

Glömde säga hans namn blev OLIWER, ULRIK, CHRISTIAN.

jag va ju barnfri i lördag, för då hade Ulrik han hela dan =) så jag och Helen gick omkring själva i knalleland och åt lunch ihop.. det va jätte mysigt, kändes så konstigt att gå i affärer utan barnvagn hihi och det lustiga är att innan jag fick barn hade jag jätte stor handväska med en massa i som jag va tvungen att ha med mig, men när jag skulle packa min handväska för första gången efter jag har fått barn så visste jag inte nåt jag kunde ha i väskan så det blev bara plånbok och nycklar hihi...
ja men iallafall så när Ulrik hade honom så bajsade han och så var Ulrik tvungen att ta hand om det själv (kan säga att han har aldrig bytt en bajs blöja, han får kvälvningar)
men han lyckades och han sa att det var nog det värsta och det mest jobbiga han har gjort hela sitt liv hihi :D

tyckte jag va jätte kul...

Imorgon fyller Oliwer 3 månader =) tänk att jag har haft han i hela 3 månader och det har varit helt fantastiskt!! =)
han ska få sin vaccinationsspruta imon, det tycker jag e jobbigt, hoppas det går bra..
japp... ha det bra! kramkram

Dop!!

Söndagen den 20/1 2008 hade vi dop för våran lille Oliwer =)
Jag och Helen dukade och gjorde fint på lördagen redan =)
Så på söndagen vaknade vi med lugn i kroppen och åt en god frukost och sen åkte vi till Ulriks mamma och hämtade smörgåstårtor som hon hade gjort åt oss.. 3 st. (de va skit goda) =)
Sen åkte vi hem till oss igen och fixade oss.. satte på oss fina kläder jag hade jeansklänning men brunt skärp i midjan och bruna smycken och bruna stövlar med klack, Ulrik hade en mörk mörk blå kostym med blå och vit randig skjorta och mörk blå slips (skit snygg va han =)), och Oliwer hade ju först en mysdress hihi, sen fick han ta på sig dopklänningen
det var den här jätte fin... underklänningen har en kompis till min mamma sytt, namnen på klänning har Oliwers gammlamormor gjort och själva klänningen som ni ser är min mammas gammla som hon hade när hon döptes, men vi har sytt på band och blommmer och lite mer spets =) jag tycker den är jätte fin och Oliwer va så fin i den. Har tyvärr inte några bilder än min kompis Jessica agerade fotograf =) Tack!!
När bilderna kommer så ska jag visa er....
Sen efter dopet hade han samma kläder som han hade på nyårsaftonen.. svart body med dit målad slips och väst mörk blå jeans och vita nike skor hihi...

I kyrkan gick det jätte bra, han bars in av gudmor Helen och sen höll min bror Tony honom och sist jag... Oliwer kinkade lite men det va inte så farligt.. fick nappen och då kändes det bättre =) vi var 3 familjer som döpte samtidigt Oliwer, Hanna och Noel.
När präsen talade till OLiwer svarade han och log så glatt mot henne, det va jätte kul. Men när vattnet på huvudet skulle få, så vart det inget kul.. skrek som en galning men så fårt prästen Lena lyfte upp honom så att alla skulle se han så blev han knäpptyst och bara kolla på alla som var där hihi....

Sen var det dags för kalas... då var Oliwer helt slut så han somnade lite i vagnen =) vi åt och drack gott och alla var nöjda.. det kändes jätte bra och allt flöt på bra tyckte jag, men det va lite tack vara Helen, hon gjorde ett toppen jobb... hon hjälpte till jätte mkt så ett STORT TACK till dig gumman!! Love you!! =)

Ja och så fick han ju massor av paket... en plåt bil kan man säga och massa sparbössor =) han kommer bli rik hihi.. låda, leksak, tavla, broerad vepa, böcker, fotoalbum, 2 halsband en i guld och en i silver med en lite fotboll hihi... glas.. tallrikar och pipmugg.. bestick m.m.m ja det va jätte fina saker och blev så glad för allt =)
TACK!!!

Ja så nu va det över och när man kom hem va man helt slut.. Oliwer bara sov igår kväll så va vaken i natt med han i 2 timmar bara.. och nu sover han än.. tur att man bara döps en gång =)
såg att de hade tagit lite kort i kyrkan med min kamera som ni kan få se =)
här e jag Ulrik och helen med lille Oliwer i min famn här är han med prästen Lena, jätte gullig va hon (hon satt även med oss på kalaset sen, det va kul!

Ja ha det bra, Kram!!!!

fullt upp...

känns som om jag har fullt upp hela tiden.. i måndags kom min mamma hem från sjukhuset... hur har opererat knät så va där på kvällen och hjålpte henne att packa upp m.m. hon har väldigt ont och får absolut inte gå utan kryckor...

så gick dit på tis med och laga lite mat till henne och jag fick ju äta med.. plocka i ordning lite hos henne och sen hem till mig och röja lite...och fixa lite små prylar inför dopet...

sen på onsdagen skulle jag träffa en granne kl 9.30 på morgonen, vi skulle gå till öppna förskolan ihop =)
sen gick jag till stan inhandlade en present till min pappa som fyller år..
sen hem till Helen och mysa lite och sen kom min bror och hämta mig så åkte vi till pappa och firade han.. kom inte hem innan kl 22.. ojoj.. snacka om att man va trött då hehe...

sen på torsdagen så fick jag ta mig en promenad ner till en kompis som jobbar på stan och hämta lite papper som jag behöver till dopet... jätte fint =)
och sen hem till mamma igen och hjälpa henne.. städa i ordning och diska och laga mat.. hehe börjar bli en liten små kock av mig hihihi....
sen kom min älskling hem på kvällen =) laga middag till han med =) kött med klyftpotatis och kantarell sås nam nam :-P

och så idag ska jag åka ner till stan och handla lite grejer till mamma som hon behöver ochsen ska vi baka bullar.. en ca 100 st hehe, men det ska vi göra efter vi har träffat prästen =)

ser fram emot dopet.. längtar samtidigt som jag e skit nervös hehe.. det behöver jag ju inte vara men man e det ändå hihi... lite synd att min killes lillebror inte kan komma, HATAR färdtjänst!!!!!!!!!! han sitter i rullstol och så har de inte nån ledig färdtjänst =( men men han får vara med i tankarna istället...

japp... ni får ha det så bra.. kommer väl med uppdaterningar sen inför eller efter dopet =)
ha det KRAM

bilder....

lite bilder.....

här sitter han i babysittern och väntar på att få duscha med mig... =)

image87mamma och son

image88Oliwer oxh hans kusiner Tindra och William =) de älskar verkligen han!!!

image89här sitter han för första gången själv i barnmatstol =) så duktig min kille =)

KRAM

utmanad..

Utmaning!
Gör en lista och länka till dina favoritbloggar, skriv sedan en kort förklaring till varför du tycker om just dessa bloggar. Skicka sedan vidare utmaningen till 3 personer.

jaha... hmm svårt.. jag gillar och kolla in på många bloggar men så har jag så himla dåligt minne så minns inte var ja läste om den och den, men den va kul osv...

men ja jag har några som jag alltid går in och kollar på om jag har datan på och de e:

jessica klarar inte länken idag.. hon har, nosstunk.blogg.se
gillar och kolla hennes blogg för hon skriver om sitt liv och sin söta tjej Agnes =)

Helen, hema.blogg.se
jag kollar alltid hennes blogg för hon e min bästa kompis.. ibland skriver hon riktig kul.. men lite dålig på att uppdatera ibland hihi =)

Sara, sacul.blogg.se
hon e en av mina vänner som precis har flyttat till Danmark, hoppas på att hon ska uppdatera mer, vill veta hur hon har det...

Kalorin, kalorin.blogg.se
gillar och kolla in hennes blogg för hon skriver ganska roligt och jag känner igen mig om det hon skriver, hon har en lite flicka i nästan samma ålder som min son =)

japp jag utmanar alla som läser min blogg hihi =) KRAM

vem är jag??!!

har sett på min statistik att jag har väldigt många som läser här =) jätte kul!!
och jag känner ju inte så många människor så tänkte berätta lite vem jag är.... =)
jag är en tjej/kvinna/dam hehe på 27 underbara år och har en underbar sambo på 35 år och så har vi en underbar, världens sötaste och snällaste pojk på snart 3 mån =)
jag heter Åsa min sambo Ulrik och min son Oliwer...
vi bor i en liten 2:a på ca 50 kvm, på gångavstånd in till stan...
planerar att flytta till ett hus i Älmestad, mitt ute i skogen, kan ju säga att jag är en riktig stadsmänniska.. så det ska bli jätte kul och se hur det ska gå att bo där hehe..
hoppas det ska gå bra =)
men innan vi flyttar måste jag ha körkort.. har aldrig velat ha körkort.. har ju liksom aldrig varit i behov av det.. men nu behövs det då.. är det går väl inte jätte bra, men ska skriva upp snart... HOPPAS jag klarar det =)!!!!!
är anställd på ett gruppboende för utv, döva... men nu e jag ju såklart mamma ledig =) (världens bästa jobb;-))

ja det va lite om hur jag har det nu...
min personlighet.....
hmm det är svårt tycker jag... men jag tror att jag är: glad, snäll, hjälpsam, envis, punktlig, har mkt humor, lugn samtidigt som jag kan vara väldigt sprallig och barnslig, vågar mig på nya saker, älskar att vara social och träffa nya människor.... samtidigt som jag kan lätt bli sur men det går snabbt över med, hård med mina åsikter- vill säga att jag står för vad jag tycker och säger..
och tro inte att ni kan behandla mig hur som helst för då får ni veta hut!!! ;-) (gör en smily gubbe så ni inte ska bli för rädda men när jag blir arg så blir jag riktigt arg.. då vill ni inte vara nära mig!)

lite övrigt om mig själv.... (oj vad jag e ego idag hahahaha.... men det ska man vara ibland!!!)

jag är en väldigt klumpig person, ramlar och slår mig på de mest konstiga ställen och ramlar när en skit snygg kille kan gå förbi och så klart ska man trampa fel och snubbla till.. när jag egentligen vill gå lite sexigt förbi och kolla lite flörtigt åt hans håll och det blir bara fel... det har jag slutat med nu hihi...

ja jag är nog en tjej med lite klumpig otur... som en historia, när jag bodde i Örebro så "hittade" jag en olåst cykel och det var inte den finaste cyklen, handbromsen hängde typ nästan framme vid fram hjulet och inte nån sadel fanns det heller..men kunde ju sitta på pakethållaren =) ja så hade jag jätte bra fart och så blev det rött vid ett övergångsställe, men jag tänkte jag hinner, det kom en bil men den va långt bort, men såååååå fel jag hade. jag hann INTE!!! han kör på mig på sidan och jag flyger upp på motorhuven och krossar vindrutan och sen flyger jag framför bilen och slår i huvet... ganska hårt i backen... jag ligger på marken och har såå ont i kroppen men det är ju inte så konsigt...
killen som körde på mig kommer mot mig och jag ligger med ryggen mot han och han frågar lite försiktigt hur det gick och jag skrek av chock och sa fan jag körde mot rött... men killen klappa mig lite lugnt och sa att ambulans e på väg.. jag säger nej jag behöver inte nån ambulans jag ska gå till min kompis... han frågar igen om jag har ont ... jag skriker ont??? jag är förlamad i mina ben och bara gråter...
sen kommer ambulansen och kör in mig i bilen och jag protesterar.. nej nej jag ska till min kompis!!!! jag kan gå själv, (kom ihåg att jag nyss sa att jag är förlamad... ska gå själv?? visst!!!)
men in till akuten och jag bara gråter hela tiden men lyckas lugna mig lite och börjar så smått komma ur chocken, har ringt efter en kompis till mig som kommer in i mitt rum och det första hon säger (inte så konstigt att hon säger så) vad har du nu gjort Åsa??? jag börjar stor lipa igen och sen lyckas vi lugna ner mig igen... och börjar skratta åt hela historien.. när vi ligger där och skrattar kommer polisen in... och han säger det va jag som körde på dig, förlåt!!! ja ligger där som ett fån VA??? en polis har kört på mig på en cykel som jag "hittat"???
de frågar mig lite försiktigt var sadeln är.. de har letat i korsningen och hittar den inte nånstans... jag säger att det fanns inte nån... och de släppte det ganska fort hihi...
ja kan ju säga med att det hela sluta med att jag klarade mig bra var inte förlamad... tack och lov, så där hade jag tur!!! =) men lite otur med att jag fick betala skadorna på bilen på 10.000 kr och fick bara 1300 kr i sveda och värk+nya kläder...
så ja jag tycker den hitorien sammanfattar ganska bra hur jag är... hihi...
nää nu orkar jag inte skriva mer om mig sj... men ni får ha det toppen och hoppas ni har lärt och känna mig lite mer, vore jätte kul om jag fick lära känna er lite mer med =) så om ni vill och orkar kan ni väl skriva en lite krumelur om er själva med =) KRAM!!!!!!!!!!!!

katastrof i köket!!!!

jag är inte nån mästarkock, det vet alla som känner mig, men idag tog jag nog pris i att vara sämst i köket hahaha... skulle koka potatis och glömde av att jag koka potais så det slutade med svart potatisar och nu luktar det fan här.. hehe... har aldrig kokat svarta potatisar innan, trodde typ att det är nog omöjligt!! men det är det INTE hehe...
ja nu vet ni det =)

skulle lagt in en bild på jeepen igår men det funka inte.. men kan göra det nu idag.. =) så här e våran fina jeep =)
image85
den har nu en vinch fram på ramen..

japp ha en bra dag idag och hoppas ni inte kokar svarta potatisar hihihi =D KRAM

söndag!

ja då va helgen slut igen... tiden bara flyger förbi, speciellt helgerna när Ulrik e hemma...
det har varit en skön helg... kändes skönt och ha en slö dag igår hihi...
idag har vi städat NOGA i hela lgh.. skönt hihi.. det går så fort när man e 2 som hjälps åt...
sen har vi varit i garaget,, Ulrik ska sälja våran jeep så fixa den lite idag... den är så fin och vi har den när vi åker i skogen och han vill inte paja den...
han ska bygga en ny sen.. =)
ja hoppas ni har haft en bra helg... KRAM


Ny stilmall =D

Min underbara vänninna jessica har hjälpt min och göra en ny fin sida.. hoppas ni kan se hur fin den e !!! =)
är så nöjd med den.. hon vet vad jag gillar =)
TACK kära du!!!!!
 
hoppas länken fungerade =) KRAM

SLÖ dag idag...

ja nu va det ett tag sen jag blogga igen..
vet inte riktigt vad jag ska skriva.. e lite tom i bollen idag hehe... har känt mig lite trött de sista dagarna..

men idag e en sån där härlig slö dag... har kollat på film och nu sover killen så tänkte passa på och blogga lite =) men så kommer jag inte på nåt att skriva hahaha,...
lyssnar på gamla härliga låtar från 80 talet =)

i onsdags var jag på öppna förskolan för första gången, gjorde hand och fot avtryck i gips, ska hämtas nästa vecka.. så kul... jag älskar att ha sånt! får ta ett kort på det sen och visa =)

sen efter det gick jag till FK och fixa lite och sen träffade jag en gammal kompis Hanna! jätte kul, hon har en liten kille hon med, det skiljer bara 2 mån på dom. så de kan ju bli polare sen hihi... och det lustiga är att vi har ju inte sett varann på ett bra tag så vi båda missade varann när vi va gravida och hade inte en aning tills vi såg varann en dag på stan när vi båda gick med vagn hehe... jag frågade henne vems är den ungen? hon sa den e min med världens största leende, och jag sa åh vad kul grattis =) sen frågade hon mig samma sak om min, och jag svarade samma som hon och hon sa grattis hon med, så kul va det hehe... kanske inte låter så kul när jag skriver om det men då när det skedde va det otroligt kul =)
så ja jag träffade då henne i ons, jag gick hem till henne och besökte dom och köpte med mig bulle =) det va mysigt och jätte kul och träffa henne och hennes son!

sen på kvällen kom Marita hit och det va oxå jätte kul, hon e inte nån jag träffar så jätte ofta men jätte kul och träffa henne och snacka lite =)

så Oliwer va ju ganska trött på torsdagen men det är ju inte så konstigt!!! :S
Helen kom hit en lite sväng på tordagen och det va jätte kul och träffa henne för jag har inte sett henne på jätte länge känns det som, hon har varit sjuk =( men visade sig att det va bara en vecka sen vi sågs sist hehe...
hon hjälpte mig att sätta upp en mobil över skötbordet =), den skulle spikas upp i taket och jag e ju ganska kort så nådde inte hihi...
Sen lite senare på kvällen  kom min bror och hans familj och visade upp sin nya bil som de hade precis hämtat =) jätte fin.. en saab combi.. 06 tror jag de va. jätte skön och åka i... och när de va här kom min älskade kille hem =D
sen när brorsan +familj åkt hade vi det lite mysigt =) men jag hade lite ont i magen på kvällen för jag har satt in en spiral... men det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, men nu känns det inte nåt och jätte skönt att veta att man har den, för vill vänta lite med syskon till Oliwer, han ska få lite mer tid först!!! =)

på fredagen  åkte vi till skene järn och kolla lite brorsan + familj va med oxå, för sen åkte vi och hälsa på min mamma på skene sjukhus, för min mamma har opererat sig. hon har gjort en knä operation, fått knäledsprotes.. hon mår bra =) hoppas att det ska bli bra och att hon inte ska ha så ont nu mer... och att hon ska kunna gå bra.. hon har haft jätte ont länge i sina knän så har haft svårt och gå.... men nu ska det nog bli bra...

och ja idag... är en slödag haha
hoppas ni alla där ute har en trevlig helg... vad har ni gjort i helgen och ska göra????
Kram kram på er!!!!

sött besök!

idag fick jag och Oliwer sött besök i från Jessica och hennes dotter Agnes =)
Det va jätte kul att hon kom, egentligen skulle vi ha träffat hos Helen, men hon är tyvärr lite sjuk så blev bara vi idag...
Vi satt och snacka en massa och åt lite middag och så "lekte" ju Oliwer och Agnes lite på golvet och det fotades ju såklart =) här kommer några bilder på sötnosarna =)

stora ögon bägge två undra vad Jessie gör hihi...

kolla in haden på benet ;-)

snäll som Agnes är frågade hon om Oliwer ville smaka =) hihi...

visst e dom söta ihop =) ha det gott!!!

oj vänta lite nu ni måste ju se hur cool Oliwer va på nyårsaftonen med =)
tröja med slips och väst och mörka jeans och vita nike skor hehe...

KRAM...............

Bilder på världens sötaste kille!!!

så spännande och se sig sj i spegeln =)

lyckades  fota ett av hans fina leenden =)

börjat tycka att det är ju kul med leksaker


hålla sallra e inga problem, måste ju smaka lite på den me´

men handen e då ändå godast

en liten trollunge =)

Japp, ha det bra =) nu kommer Jessica och hennes lilla Agnes snart =) KRAM

sån e jag???

gjorde ett personlighetstest och detta blev resultatet...

Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
  |  
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Ja det kan nog stämma ganska bra.. =) inte allt kanske men det mesta =) vill ni göra det med?
Gå då in på: http://www.zapera.com/survey/demo/personality/ (kan ju inte göra såna där fina länkar hihi)
Kram

pulka =)

idag åkte Oliwer pulka för första gånegen.. så kul... =)



image71

sen efter allt åkande va vi helt slut...

 KRAM

Mitt 2007 år =)

Den här listan hittade jag på en annan blogg...

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Födde barn hehe.

- Höll du några av dina nyårslöften?

njae... hihi

- Dog någon som stod dig nära?

Nej...

- Vilka länder besökte du?

inga.... =(

- Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
förlovningsring kanske hihi

- Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

22 okt min sons födelse =)

- Vad var din största framgång 2007?

fått fast anställning tror jag...

- Största misstaget?

hmm.... grejade inte uppskrivningen...

- Bästa köpet?

Eh... Barnvagnen... för har inte köpt nåt speciellt till mig...

- Vad spenderade du mest pengar på?

Bebisen, mig och min kille

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mkt har gjort mig riktig glad =) när min kille säger och gör gulliga saker, när jag håller i min pojk, när jag är med mina underbara vänner och min familj =) m.m.

- Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Eh.. vad svårt... Zlatan låten tror jag hihi

- Vad önskar du att du gjort mer?

Jag är nöjd med mitt 2007 år.... =)

- Hur tillbringade du julen?

Med mina älsklingar och familjen...

- Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Bättre sommar kanske =)

- Hur skulle du beskriva din stil år 2007?

Gravidstil, framhävde min vackra mage, hehe.. sen dölja stil vill säga dölja min skrynkliga och dallriga mage hahaha

- De bästa nya människorna du träffade?

Hmmm... vet inte om jag träffa några nya människor.. några kompisar till Ulrik får jag väl säga då hihi

 

Jag utmanar er alla som tittar hit och gör samma sak. =)


veckan som gått...

nu har man inte varit inne och bloggat på ett tag...
men nyårsaftonen va jätte mysig! =) först var vi på jeepträff och jag kan säga att Oliwer va den minsta där hehe det va kul och se dom åka.. Ulrik välte med sin jeep så massa killar kom och pötte bilen till rätta igen, Ulrik skadade sig inte, men bilen fick sig en liten buckla.. och så synd va hade jag glömt kameran.. det hade ju varit kul och ha kort på det =)

sen åkte vi till ett par vänner till oss och åt god mat och drack gott =) det kunde inte vara bättre och så hade vi husvagnen med oss som vi sov i =) ganska skönt och ha den så får man lite privat med =)

sen på tisdagen så var vi där lite till åt middag och hade trevligt och sen hem och mös bara vi 3....

sen på onsdagen kl 5.00 på morgonen åkte Ulrik  till Norge, och då åkte jag, mamma och Oliwer till knalleland och kolla runt lite och sen träffade jag Helen i stan, vi åt lunch ihop och snacka lite och sen vandrade vi runt lite i stan med, Helen hittade en jätte fin kofta och jacka, men jag hittade inte nåt...

sen på torsdagen kom min lillasyster Linda hit det va jätte kul =) (hon är bara 16 år) hon kom vid 12 på fm och då åkte vi till stan och kolla runt lite, hittade coola trosor till os och sen inte så mkt mer... så vi åkte hem igen och kolla på film vi såg 5 filmer igår hehe.... mysigt hade vi, tog en liten pause och köpte pizza och sen tillbaka till filmens värld hehe... sen sov hon över hos med med =)

och idag  fredag, vart jag till stan igen hihi... jag hittade mitt presentkort som jag fick i julklapp så gick till white och köpte mig ett brunt linne och svarta leggings. det va ju bra =)
och sen kl 16.00 kom min älskling hem till mig igen =) så har lagat god mat och bara gosat vi tre hela kvällen, tills nu... hehe...

och så lilla Oliwer gör framsteg hela tiden han e så otroligt stark.. han står jätte bra (ps jag håller i han då förstås hehe) han sitter nästan sj.. han faller ju lite och så men om man häller 1 finger bakom han sitter han jätte bra =) rulla från mage till rygg och rygg till mage =) är så stolt över min kille!!
han pratar massor nu (jollrar) och ler sina mest vackraste leenden =) han e så fin min lille pojk!
en dag ska jag sätta in lite bilder på han men inte idag.. pallar inte hehe.. men ha det så bra... KRAM

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0