trött...

e så trött och har ont i huvudet.. =( inte alls kul, känns som om jag börjar bli sjuk eller nåt.. och det vill jag ju inte vara nu när jag har min lille bebbe här =)
gud vad jag älskar han.. att man kan älska nån så otroligt mkt efter så kort tid.. konstigt... men ändå inte.. jag älskade honom innan jag hade träffat han =)
skulle ha träffat ett par vänner idag men va tvungen och säga nej... det va så tråkigt ville så gärna träffa dom men orkade bara inte... men får träffa dom sen när man mår bättre... love u girls.. ni vet vilka jag menar =)
ja allt för idag.. bilder kommer senare.. kramar

börjar komma till ro...

ja nu börjar man komma till ro.. komma in lite i rutiner och lära känna den lille killen vi har här hemma.. =)
han e så snäll och go! idag är han en vecka liten födelsedag idag hihi...
äter jätte bra och sover mkt.. men han är ändå vaken ganska mkt så man kan få se hans fina mörkblå ögon =)
allt fungerar bra här hemma.. visst blir det lite rörigt och disk som blir stående men det handlar om prioritering och jag prioriterar min pojk istället för fint hem..
har haft massor med besök av hans mostrar och morbröder och faster och farbror, farmor, mormor och morfar kusiner. har har ganska stor släkt nu =) kul!!! alla älskar och avgudar lille Oliwer...
han har fått massa fina kläder och nallar...
ja idag tänkte jag att jag måste åka till försäkringskassan och få ordning på mamma dagarna.. jobbigt!! fattar inte så mkt av det där men man lär väl sig =)..
jag har ju hört när man får barn så hinner man inte duscha eller sköta om sig sj för 5 öre... det stämmer inte =) inte för mig iallafall =) jag hinner fortfarnade göra mig fin.. sminka mig och så... och det känns skönt man vill ju inte falla ihop fullständigt för att man har barn.. hehe...
men en sak som e lite jobbigt är nog alla känslor man har... man älskar den lille sååååå mkt att man vet inte vad man ska göra om det händer han nåt och när man säger jag älskar dig så börjar man och gråta typ... hehe.. samma om nån säger att han e så fin så lipar jag hehe... så kanske ska köpa vattenfast maskara haha....
nä det blir allt för denna gången =) ha det bäst!!!
KRAMAR.........

Oliwer!!!!!

ja nu är man hemma och har installerat sig lite =) vi mår toppen här och varför skulle vi inte det... har ju världens sötaste son här hemma Oliwer Ulrik Kristian Gunnarsson!!
tack alla ni som har grattat mig =)
det blir allt för denna gången jag har bara ögon för min guldklimp! =)
en bild kan ni få med hihi....
image29
finare barn finns inte =) men det säger väl alla mammor hihi... ha det bra kram kram

lördag..

ja idag e det lördag... värkarna vill inte bryta sig ut än.. bebben tycker nog att det är gosit i magen man kan inte i hela mitt liv förstå varför.. så som jag knuffar och petar och skakar på magen hehe,... usch vad jag känner mig taskig när jag skriver det hehe.. men vill verkligen att h*n ska komma nu!!
igår kom helen och det va kul, se att hon mådde bättre kändes så skönt =)
sen när hon gick hade jag SÅÅÅÅ ont i huvudet.. kunde inte röra mig... jag bara låg i soffan med en kall handuk på pannan... när gubben kom hem så slö tittade jag lite på idol.. tycker inte det e så bra nu faktiskt... vet inte varför men jag har inte nån favorit som jag brukar ha... kanske därför.... ja oj vad jag hoppar mellan samtalsämnena nu hehe... men iallafall.. kl 21.30 låg lilla jag och killen min i sängen och sov hehe såå skönt! =) vaknade i morse så utvilad trots att man hade varit uppe och kissat 3 ggr i natt.. hehe
hade en lite slö morgon och killen gjorde frukost till mig och vi kolla på barnprogram på teckenspråk.. gubben tycker det e kul och kolla på.. =)
sen "hoppade" jag in i duschen och fixade iordning mig och åkte till knalleland med mamma =) de hade öppnat en jätte fin inredningsaffär där.. så mkt fina saker... önskade då att min plånbok va riktigt tjock, men tyvärr så va den inte det... =(
men efter 3½ timme senare hade jag fått nog.. hade så ont i ryggen och ville verkligen hem... så nu e man hemma och ska ta det lugnt ikväll.. hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll vad ni än hittar på!!
KRAMAR...

värkar!!

igår natt hade jag lite värkar ochd et höll i sig hela dan till och från.. sen inatt hade jag värkar med men de slutade kl halv 3 i natt.. då va jag sååå besviken när jag vakna i morse och inte hade värkar längre... har gått runt på stan idag och gjort allt för att få det att starta igen.. känner lite smått i bland men inte tillräckligt.. hoppas bara att den kommer snart vill ha den i min famn NU!! =)
ja allt jag orkar skriva nu.. snart kommer min söta kompis Helen hit och säger hej =) kram kram

Mindre än 2 veckor kvar =)

nu är man inne i v. 38 och det är ju toppen hehe... är riktigt trött på magen nu, svårt och sova och röra på mig.. är som en stor j*vla valross... satt mig i soffan för att ta det lite lugnt, 5 min senare måste man på toa, är där typ 50% av dagen.. kissar hela tiden hihi.. a iallafall... ska ta sig upp ur soffan e en pärs... den e för mjuk och go hehe..
men så tänker man det är inte lång tid kvar nu... och så puffar h*n till så där gosit i magen så man bara ler =)

och så mina kära vänner nu är äntligen min älskade spjälsäng hemma!!!!!! =D =D
igår när jag kom hem efter jag och min mamma hade varit barnvakt åt mina brorsbarn, va hemma typ 7 på kvällen och va helt slut men va bara tvungen och bädda sängen och den blev såå fin och passar så bra in i sovrummet hehe.. så tog ett kort så ni får dela min glädje hihi....

lite dålig bildkvalite men ni ser ändå =)
nallen i hörnan är den första nallen h*n har fått.. fick den av mormor =)

har varit ute och gått i regnet nu och nu ska jag diska.. så ha det så bra =) kramar!!!!

Söndag...

ja idag va det söndag.. dagarna flyger förbi och redan e helgen slut!
idag har varit en lugn dag... började dagen med en lång dusch och peela kroppen ( ja halva iallafall... fötter och ben får inte så mkt nu.. jobbigt och vika sig dubbel i den lilla duschen =) den gjorde jag en värmande ansiktmask så skönt!
tog en bild för att föreviga detta haha.....:
men ser lite bättre ut efter va?  ;-)

sen gick jag och mamma ut och gick en liten sväng vill hålla mig i gång så det startar snart.. hehe vill ju föda NU!! =D
sen när vi hae varit ute en stund köpte vi lite fika, glass med banan och nötter. jätte gött! =)
sen hittade jag en blomma (kallskänka tror jag den heter) i min mammas tvättstuga som de inte ville ha längre och jag och blommer.. jag har absolut inte "gröna fingrar" men man slänger aldrig en blomma som lever!! så snäll som jag e tog jag hem den stackars blomman och planterade om den i en stor kruka och då blev såå fin, den såg så lycklig ut när jag va klar med den och hade pratat lite med den. =)
sen fick man ju städa lite efter sig.. va typ jord i HELA köket hahaha...
sen ikväll ska jag och min kille till brorsan och hämta den efterlängtade spjälsängen! =D =D =D
såå kommer va en riktigt lycklig flicka ikväll hihi...

vill oxå säga vad kul att alla ni som har skrivit hej.. jätte kul, folk som man inte har hört eller sett på fler år har gett sig till känna. det är verkligen kul! så ha det toppen nu alla ni där ute =) KRAM KRAM

underbara fredag!!!

Underbara fredag.. igår va en underbar dag =)
började med att jag vaknade av en puss från min käresta och åt frukost ihop.. sen åkte han till jobbet och jag skulle lägga mig igen men hade inte ro..
skulle ju få besök i em =) så börja plocka i ordning lite och så.. sen kl 10 fick jag ett mess då ville min vänninna Catrine komma hit och snacka lite =) vi drack lite cola och bara tjöta lite och sen innan hon gick visade hon mig sin nya polo bil.. jätte fin, den va svart!
sen diska jag och käkade lunch med min mor.. mkt trevligt! hihi...
sen gick kl lite långsamt, men då ringer det på dörren vid en halv 3 tror jag hon va... det va Helen =) satte oss i soffan och pratade lite och sen plingade det igen och då kom Sara och hennes söta goa Lucas och hon hade massa saker som jag ska få låna till min bebis =) en jätte stor filt man kan ha på golvet, 2 babygym en att ha i sängen och en att ha på golvet jätte fina, och en sängmobil.. =)
blev jätte glad för det så tack sara =)
sen lite senare kom det fler och det va kära Jessica med sin söta gulliga Agnes och hennes kille johny =)
och ni kan bara tänka er vilket liv det va här =) så kul och jag njöt av varje sekund som ni va här.. jag hade så kul och jag älskar verkligen att umgås med er alla =) Ni är toppen allihopa!!!!!!
sen kom även min gubbe och gjorde oss sällskap =)

tiden bara flög iväg och plötsligt va kl halv 7 och vi (jag och gubben) skulle på "fest" hos ett par kompisar till han.. det här ju varit älg jakt så de brukar fira av det lite.. =)
så vi åkte dit och fick jätte go soppa och kladdkaka =) namnam hehe...
det va trevligt och så men jag va ganska trött och till råga på allt fick jag förvärkar inte så kul! när man ska vara social.. ville bara hem.. men efter en timme och halv sa jag till gubben min att jag har ont och vill hem.. då åkte vi hem =) och det va skönt!!!!
kände inte riktigt att jag ville säga till alla där att jag hade förvärkar.. känner ju inte dom så väl.. nån hade jag träffat innan men inte alla så...
men när vi kom hem va det så skönt att bara lägga sig i soffan och få lite smekningar över ryggslutet, och kom inte in till sängen innan kl 12 hehe.. men min fredag va toppen!!!! =) så tack alla ni som förgyllde min fredag!! =)

ja och så idag vaknade man vid 8 av att gubben pussa på mig ;)
jag hoppa in i duschen och han gjorde frukost till mig så gick och satte mig vid ett färdigdukat bord.. så gullig han kan vara ibland hehe..
sen åkte vi och slängde mitt skräp som jag röjt bort och så åkte vi till babyproffsen och kolla på bilbarnstol, vi köpte inte nån idag, han ska hämta den när jag ligger på BB så han får göra nåt =) han vill oxå känna att han gör nåt =) men va jätte fina och bra deal, man kan köpa en helt ny stol och sen efter 9 mån när man ska byta till en större kan man lämna till bara och få pengar tillbaka för stolen så man har typ bara hyrt stolen i 9 mån.. jätte bra. då kostar den sammanlagt 595 kr tror jag det va! sen va ju verktygsboden precis brevid så va ju inne där med och kolla hahaha...
åh ja när vi va på babyproffsen fick man ett start paket (GRATIS!!!) det är inte ofta man får nåt gratis men det va 15 tvättlappar och 12 blöjor och matlåda med sked nåt slgs koppel till vagnen (kommer inte bli använd) men ändå.. ammningsinlägg och liten DVD och lite annat papper och sånt.. det va kul.. pcka upp det direkt när jag kom hem och lade i skötbordet hihi...
ja nu orkar jag inte skriva mer.. gubben kommer snart hem då ska vi ha lite kvaltitets tid han och jag själva ;)
ha det toppen!! KRAMAR!!!!!!!!!!!!

WOW!!!

Slog rekord igår.. kollade in statistiken på hur många som kolla på min sida.. och de va många igår hela 82 st!!! det ökar hela tiden vad kul!!! =) hahaha...
men jag e ju en ganska nyfiken "liten" tjej, så undrar vilka alla dessa är.. så om ni vill och har lust och ork kan ni väl skriva en liten rad så jag vet vilka ni är.. men bara om ni vill =)
ni får gärna skriva positiva och negativa kommentarer om min sida.. helst positivt men jag kan ta negativt med hihi =)

ja.. nu ska jag väl gå och diska och göra fint här.. så få besök =) så återkommer senare om det , om det blir idag eller imon jag skriver?? de får vi se ;)

ja ha det bäst!!!

KRAMAR alla där ute i datavärlden hihi...........

mysigt!

dagen blev inte riktigt som man hade planerat.. men den va toppen =)
först idag va jag hos barnmorskan igen, barnet växer som den ska och är fixerad =) vägde mig inte idag, för va på en annat ställe, på BVC dit jag ska gå sen och så fick jag gå in på öppna förskolan och kolla med.. fint! =)

sen kom man hem och då kom kära Helen, men Jessica och Agnes kunde ej komma pga. personliga skäl.
men det va jätte kul att Helen kom! vi satte oss i soffan och kollade på greys anatomi som min mor spela in igår åt mig =)
det va jätte bra avsnitt =)
sen gick vi till affären och handla lite mat och gjorde kycklinggryta med ris jätte gott =)

 (oj vad många smileys det blir idag hehe)

sen fika vi ju lite med och bara satt och tjöta så mysigt!!!! det är så skönt och bara vara med sina vänner, man måste inte alltid hitta på så mkt utan att bara sitta i soffan och lyssna på varann är helt underbart!
jag är en lyckligt skattad tjej för jag har så många goa och snälla och underbara vänner! så tack alla ni som är mina vänner, ni vet vilka ni är =) jag älskar er!

ja ha det bra alla ni där ute och glöm inte bort era vänner för det är ett av det värdefullaste vi har =) KRAMAR!!!

Envis!

ja envis som e, har jag efter många om och men lyckas ta bort mitt gamla nagellack på tårna och klipp tånaglarna, och sen lyckades jag till och med måla dom hihi.. men vet inte riktigt hur det ser ut från långt håll ser det ganska fint ut, men får veta imon när min kompis kommer hur mkt som är utanför hihi..
bara det när jag höll på kändes det som om jag skulle spy 20 ggr hehe... men jag klarade mig!! jippi!!!!
så nu har jag små söta rosa tånaglar och har ju även såklart målat fingernaglarna =D med samma färg!
så är mäkta stolt över mig själv, för jag är ju faktiskt snart i v 38!! hehe...
men bebben är nog lite sur på mig nu när h*n har fått ha det lite trängt för nu trycker h*n ut sig allt vad h*n kan, känns som om h*n försker komma ut genom navlen.. hihi.. men e ju fin nu iallafall =P

imon ska det bli jätte kul!!!! för då kommer mina kära vänninor hit Helen och Jessica och såklart lilla Agnes =)
vi ska laga lite mat ihop och bara tjöta!! det ska bli super skojsit!!!!
ja så får väl blogga imon och berätta hur kul jag hade det =) ha det bäst!! KRAMIZZZZ

piggare!!

nu är man lite piggare igen =) all städning är klar och då blir det en sak mindre på listan att göra hihi.. jag har blivit en lista freak... jag skriver upp allt jag ska göra på en lista och det är bra.. för när jag ser att det blir mindre och mindre på listan mår jag bättre hihi...
nu är det så rent och fint här och har nog inte haft så rent här på över ett år hahaha.. är ganska dålig på att damma och så.. så det va ganska sketet!!!
men nu måste man bli bättre på det när man har barn, det är ju inte bra om barnet får i sig en massa damm och skit!
och som jag skrev sist har jag äntligen fått mitt efterlängtade skötbord =) och det blev så fint har lagt i lådor och lite saker i lådorna hihi.. så här kommer en bild :

framme vid huvudändan är det ett <3 hjärta =)

ja nu ska jag träffa min svägerska och mina brosbarn vi ska gå på stan lite och snacka =) ska bli kul!! så ha det så bra! kram kram

Städning!!

idag har jag varit redig!!!!
jag gick upp kl 7 och tvätta och sen har jag städat hela dan.. storstädat!!! dammat och plockat och donat... men det tog tid, man e ju inte lika snabb och effektiv som man brukar. så har ju hållt på hela dan och nu har jag satt mig och vila en stund och ändå är jag inte klar..
har bara gjort i ordning sovrummet och vardagsrummet...
har en liten lgh på 52 kvadratmeter.. tack gode gud att jag inte har en stor villa hahaha...

ja och så va min pappa här idag och lämna skötbordet =)
så ringde mamma och sa "att du får komma hit och hålla" =) och det blev så himla bra!!! nu är det bara spjälsängen som fattas här hemma, och ja såklart lilla bebben hihi...
men nu är jag så trött och har så ont.. så blir inte nån bild idag.. kanske imon.. men nu får ni ha det så bra.. ska lägga mig i soffan och stanna där! =)
kram kram på er!!!

tråkmåns??

kors i taket säger jag bara!!! jag har blivit en tråkmåns hehe...
jag är en tjej som aldrig backar för lite kul och älskar att träffa folk jämt!!!!! men nu VILL jag inte, ORKAR inte... såå tråkig!! men det är ju bara sååå skönt att vara hemma och bara glo, sitta i soffan och göra absolut ingenting hehe...
ja så är det när man inte har samma energi som förr...  ja såå nu ska jag bara sjunka ner i soffan och bara va :D
ha det bäst mina kära vänner... jag kommer att bli som jag va snart ;) KRAM!!!


tungt!

ja nu e det tungt.. igår va jag i stan och träffade en släkting.. och sen gick vi en bit, jag och min mor skulle till knalleland.. gick runt lite där och leta present till min brorson, han fyller 5 år på söndag =) hittade jätte bra saker =)
sen åkte man hem och redan då va man trött.. men då fick jag besök av Marita och sen kom Helen..och det va  jätte kul!!! vi fika och snacka lite skit sen åkte marita till jobbet och då bar jag och Helen upp kartonger på vinden (obs jag bar de lätta Helen de tunga hihi) men det va jobbigt.. kändes av lite i ryggen.. men jag kämpa på =)
skulle ju färga Helens hår =), men när vi va klara så såg vi att färgen inte hade räckt så åkte till eko och köpte mer, och Helen köpte en jätte fin lampa =)
sen hem och färga en gång till.. och då va min gubbe hemma, så han laga mat till oss 3, köttfärslimpa, sås och potatis.. GOTT!!!!
och Helen blev jätte fin i håret när vi va klara och allt håret va i samma färg hihi...
Sen åkte Helen hem och ojojoj vad ont jag hade.. fick förvärkar.. blev nog lite mkt på en dag hehe, men hade haft så kul! =) men som sagt fick "sota" lite för det...

så idag har varit lite lugnare.. va i stan och skrev på min ledighetsansökan hos min chef, för min mamma ledighet.. oj vad det är mkt och tänka på... sen en liten fika m mamma, är ju kanelbullens dag idag =) det va gött det med hehe...

sen åkte jag och gubben på avslappning och andningskurs. det va det sämsta jag har varit på.. hör ju lite dåligt och där sitter hon och föreläser om hur man kan uppfatta smärta olika och alla är vi ju inte lika och bla bla bla bla... blev ju trött av att lyssna på sånt dravel.. det vet jag väl redan att alla känner vi olika.. men sen satte hon på musik och sa att vi ska slappna av samtidigt som hon läser ur ett papper.. sure.. hörde ju inte skit... så det va helt kass för min del va ju inte alls som jag hade förväntat mig! men sen efter 1 ½ timme kom vi till hur man skulle andas.. andas långt ner och det gjorde vi, andas med ryggen och det gjorde vi.. sen andas små lätta och snabba andetag och de gjorde vi... KLART! det va allt om andningen... skit kass.. va så besviken att man hade slösat 2 timmar på sån skit... men hade ju en del roliga tankar i huvudet istället.. så det gick an hahaha..

men nu ska jag bara ta det lugnt i kväll.. gubben har åkt och jobba igen.. så ska glo lite på tv =) såå skönt!!

ja jag har tagit en bild på hur jag ser ut nu.. kanske ni vill se =)

som ni ser har jag vuxit ganska mkt den senaste tiden =) tröjan räcker knappt till och det är en mamma tröja hihi...
ja ha det så bra =) kramar!!!

Klart!!

ja nu har man klippt och färgat håret på henne... hon blev jätte fin =)



men tyvärr så blev det lite ljus bak på håret, hon har så tjockt hår så får färga i en flaska till, men hinner inte det det idag, hon ska hem till hunden =) men kanske imon..
men både hon och jag va nöjda för övrigt =)

nu kommer snart min lilla älskling hem =) så ha det så bra så bloggar jag snart igen hehe,... gör det väldigt ofta nu, har ju inte så mkt annat och göra ändå hehe...
KRAM!!!!!


4 veckor kvar!!!!

Jippi nu är det bara 4 veckor kvar.. kanske 2 veckor bara =) eller 6 =( vi hoppas på 2 veckor hihi...
nu kan man börja räkna dagar kvar =) 28 dagar hihi... åh vad man längtar nu.. det är så mkt jag vill göra innan men orkar inte hihi... men jag hinner nog klart det jag ska göra...

Idag ska jag leka lite frisör.. hoppas det blir bra =) ska klippa min kompis Catrine och färga håret på henne.. tänkte göra henne lite mörkare nu när det är höst, blir nog snyggt!
ska bli kul och träffa henne har inte sett henne på ett tag nu.. hon e jätte go och härlig tjej =)
kan lägga in en bild på henne sen när vi är klara så ni får se hur det blev hihi...

va inne på min kompis Helens blogg, och såg att hon hade ett jätte fint kort mig mig och min lille sötnos =) så tänkte sätta den här jag med....

image21

jag älskar dig min lilla gubbe!! =)
Idag är han ute och jagar, det är premiär på rådjursjakt idag.. så hoppas det går bra för han och att han fixar hem lite kött =) det gillar man!!!

han sa oxå häromdagen att v. 41 får jag inte föda, för då börjar älgjakten och då kan han inte vara på sjukhuset, så då får jag knipa haha...
och då drömde jag på natten att när han skulle åka iväg så gick vattnet, och han sa men inte nu, jag ska ju jaga och jag svarade lite skamset, förlåt men kan inte hjälpa det... han ba.. jaja jag får köra dig till sjukan så kommer jag tillbaka dit sen om ett par timmar.. ja sa ok.. men det är ju ditt barns födelse, händer bara en gång i livet! vill du inte vara med om det? han sa men jag sa ju det, det är ju älgjakt!!!! och han släppte av mig och vi pussade hejdå.. och jag stod där lite chockad och deppig för att han inte är här.. men efter en liten stund kom han inspringande och sa men det är ju klart jag ska vara med, mitt barn ska ju födas idag med ett stort leénde... hihihi vad man kan drömma konstigt ibland men jag minns när jag vakna att oj vilken tur att han kom tillbaka annars hade jag nog skällt ut han på morgonen hahaha...

ja men då återkommer jag sen och visar bild på hur hon blev, men bara om det blev bra hahaha ;)
ha det så länge kram kram

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0