känna!! =)

Jag åkte buss hem i lördags kväll från min kompis... och då hände det plötsligt, jag kände en spark :) oj vad det va häftigt. blev så glad och satt och höll mig om magen hela vägen hem sen hihi...

Sen i söndags var det morsdag :) då kom min kille med en bukett rosor och ett kort där det stod " till min älskling på morsdag" :) åh vad jag blev glad nästan en tår rann hihi...
sen lite senare på em så låg vi och myste lite i sängen han låg på min mage och kramade om mig och då sprattlade lille bebben till i magen och oj va min kille flög upp híhi... han blev lite chockad och sa jag kände att det rörde på sig där inne, blev lite paff... sen blev han glad när han förstod lite mer vad som hade hänt och vi bara njöt :)

ja det va allt för denna gången :) ha det bra... kram kram


ultraljud!!

ja mina kära vänner nu har man varit på ultraljud och sett min bebis, den e så söt hihi.. såg inte så mkt men tycker det ändå ;)
Bebben va lite lugnare denna gången än vad den va när jag var där då jag va i vecka 13...
men nu har jag fått en datum då den e beräknad att komma :) den 28 okt jippi vad kul det ska bli!!!
känner den lite smått ibland som om det fladdrar i magen och de e oftas vid tryck på magen som jag kan känna det, så mysigt :)
min kille är så lycklig han med.. gjorde smörgås till han idag som han kunde ta med till jobbet och då kom han och krama om mig och sa att jag e så söt och vacker när magen putar ut :) då blev jag lycklig!! :D

ungefär så här ser jag ut nu.. fotot är bara ca 2 veckor gammalt!
ja jag e så lycklig! uppskattar min kille mer för varje dag som går.. han e så snäll och gullig mot mig.. visst har han sina dåliga sidor med men han e helt underbar :)
ja det va allt för idag.. men ska hålla er upprättade ;) kram kram :D


djurparken!Var på djurparken med mina gulliga brorsbarn i lördags...
Jag var barnvakt och vi hade så kul! vi var först i knalleland och kolla lite sen gick vi till djurparken och red på ponny åkte tåg och traktor som ni ser på bilden.. lekte på lekplatsen och kolla på alla djur... sen när vi var nöjda där gick vi till en orm-mässa och det var kul!!! min brorson tyckte det var jätte häftigt!! han är ju snart 5 år så sånt e ju kul! men lilla gumman höll i mig hårt i tröjan.. fick bära henne =) hon blir snart 2 år..
sen kom mamma och jag fick åka hem.. va helt slut hihi...men kul hade jag oxå haft =D
Jag älskar mina brorsbarn!! de är guld värda! =)
ha det kram kram

vecka 16

ja nu nästa vecka är jag i vecka 16.. oj 4 månader hihi.. vad spännande :)
jag har kännt min bebis en gång.. :) det va förra veckan när min kompis hund kom och ställde sig på min mage ( obs den e liten hihi ) då spratt det till i magen.. tror inte bebben gillade att hunden stod där så pötte bort henne hihi... om en och en halv vecka ska jag på en ultaljudsundersökning :) igen, då får jag kort med :D
börjar bli mer och mer verkligt nu men ändå fattar man inte riktigt att det är nåt där...

men nog om det ;) måste ju säga att jag ska snart flytta :) min kille och hans kompis håller på att bygga ett hus nu och det blir såå fint sen tror jag :) de har målat halva huset nu utvändigt och satt upp lite i köket skåp och diskbänk och bänkskiva :) blir såå fint hihi... ska bli spännande!!!
 japp. vi hörs igen kram.... 


www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0