Jeep Träff!!!

i helgen som varit så va jag och min kille på high chaparral.. det va skit kul!! :D vi var där med min bror och hans familj och ett par vänner till gubben...
det är jeep träff där en gång om året och då är det massor med folk och massor med jeepar hehe.. så får man åka runt lite i skogen och jag vågade mig på att åka med.. men jag fick många blickar på mig när jag hoppade ur bilen, och det var inte uppskattande blickar utan de såg mer ut att dömma mig.. typ som om de tänkte " hon e höggravid då ska man inte åka jeep"
men det struntar jag i.. för när jag kände att jag hade fått tillräckligt slutade jag.. åkte i 2 timmar men hoppade ur när det skumpa för mkt.. :)
det var ju ganska lerigt med så det va många som körde fast med sina jeepar så man fick hjälpa till att vinscha upp dom hehe..
vi kom dit på fredag kväll då var det lite fest men vi gick och lade oss i något sänär tid.. för att orka åka på lördagen..
vakna på lördagsmorgonen och gick till hotellet och frukost buffe det va mumsfilibabba :D
sen satte vi oss i jeparna och körde lite.. sen gick gubbens jeep sönder så vi tittade på de andra och så hade jag hand om min brorsdotter lite så de kunde åka lite tuffare i skogen :) jag och lilltjejen gick runt och kika lite och duschade och gjorde oss fina för kvällen... då var det fest.. och så bjöds det på grillat.. gott.. men sen på kvällen var man ju ganska trött efter allt skumpande och så hade jag ju gått enormt mkt.. så gick i säng tidigt med barna :) killen kom lite senare och kröp ner brevid mig och det va mysigt!! =)
söndagen ägnade vi åt till att gå inne på high chaparral och kolla lite.. sen när vi skulle lasta bilarna va det en av killens vänner som körde vält och han flög ut genom taket och fick sig en reäl smäll i axlen och revbenen.. men lite citodon satte han sig i bilen och körde hem.. tur.. annars hade vi inte kunnat åka hem..
han gick till akuten sen på kvällen och inget var brutet som tur va :)

tänkte dela med mig lite bilder från träffen :)

det va ganska lerigt som ni ser på våran jeep.. :D


här hjälper vi en kille som kört fast.. det är min bror som drar i vinschen

det va allt för denna gången.. :) ha det gött :D kram


Skillnad!! =)

jag går ju en gång i månanden och fotograferar mig.. för att kunna se skillnad.. började när jag va i mån 4. så tog en bild på de bilder så ni kan jämföra ni med :) den till vänster e 4 mån och den till höger är 7 mån :)

  det är lite skillnad hihi

ja oh nu börjar man ju våga köpa lite saker... vi hittade ju en barnvagn när jag va typ bara i 2 mån hihi.. den har vi lagt handpenning på.. ska hämta den i början av okt, spännande :)
Spjälsäng, täcke, lakan, babykläder har jag fått av min bror och hans tjej, som de har haft till sina 2 barn.. jätte snällt :)
Skötbord och babysitter fick jag välja ut helt nytt med min pappa och hans fru, då hittade jag jätte fin på barnvagncentralen i borås.. skötbordet har ett litet hjärta vid huvudändan.. jätte sött och babysittern är skit cool :D den är lime grön och svart.. kan även reglera rygg och fötter på den.. jätte bra :) de sakerna ska jag få lite senare :)

jag bara löngtar tills jag akn börja bädda sängen och fixa iordning i vagnen :)

en sak som e himla kul med är att min mamma älskar att sy och sticka så hon har stickat en jätte fin stor filt till min baby och en åkpåse som den ska få ha när den åker hem från BB :) den är såå fin!
sen ska hon även sy dopklänningen och den kommer bli såå fin när den e klar.. hoppas jag hihi ;)

tyckte det va lite tidigt och köpa en sån varm åkpåse och ha i vagnen så mamma sydde täcke och kudde och påslakan till vagnen som vi kan ha i början :) påslakanet är svart och vit mönstrat, för vagnen är svart och vit.. som ni kanske förstår gillar jag svart haha...

ja har ju även vågat köpa bodys :) 2 vita och på bröstet står det i love mommy och i love daddy :)
såå söta hihi... även köpt ett par som jag ska ta med i BB väskan :)

Längtar såå mkt nu.. men snart så ska jag få se min lilla baby och hålla i den lukta på den och bara krama och pussa på den... tror att det kommer vara den lyckligaste stunden i mitt liv när jag får hålla den för första gången...
Pappan sa häromdagen till magen, "pappas lilla bebis.. jag älskar och vill se dig snart!! " :) då börja jag nästan lipa.. blev så rörd.. och bebben sparka till när han sa så... gulligt va?? :)

ja det va allt för denna gången för nu ska jag åka på jeep träff på high chaparall :)
ha det bra mina vänner kram kram...

illa mående...

ja... vad kan jag säga.. den senare tiden har jag mått mer illa än vad jag har gjort under hela graviditeten.. inte så jätte kul... har oxå problem med sura uppstötningar och de e inte mysigt hehe....
men ändå trots allt det här negativa så är det helt underbart att vara gravid ändå... "Bebben" sparkar och rör sig jätte mkt och det är en sån härlig känsla.. nu börjar den reagera när jag pratar med magen och smeker magen då "puffar" den tillbaka =)

var på föräldra kurs igår och då va det om smärtlindring och förlossning... fick se en förlossningsvideo.
det kändes ganska bra.. såg inte så hemskt ut och man blev rörd när man såg när de la barnet på magen, fick en liten tår i ögonvrån då hihi... konstigt nog är jag inte rädd inför förlossningen, jag tänker ju att vi vore ju inte kvinnor om vi inte kunde föda barn.. det har vi ju gjort i urminnes tider... och tekniken idag och smärtlindringen vi får nu är ju toppen ;) hehe... ( hoppas jag )

Det går inte en minut utan att jag tänker på hur ser den ut och vem e den lik.. kille eller tjej?????? så mkt frågor.... vill bara hålla den i min famn och säga hur mkt jag har längtat efter den =) men snart så ;)

ja det va allt för denna gången... bloggar snart igen =) kramar

vecka 28

ja nu har man kommit in i vecka 28 och snart är det 29 =) spännande...
är såå otroligt nyfiken på vad det är nu och hur den kommer se ut... tror att den kommer vara lik min kille.. han har så starka drag.. men hoppas den får nåt av mig hihi =)
jag mår väldigt bra nu.. har inte så ont i min rygg längre.. kan vara för att jag inte behöver jobba mer.. har fått havandeskapspenning! jätte skönt... =)
så nu är man ledig i 11 veckor innan förlossningen.. om man inte får tidigare hihi hoppas lite tidigare iallafall =)

ett kort på mig som togs iförrgår....


e ganska stor nu hihi... ja det va allt för denna gången.. ha det!! kramar.....

Hemma igen!

Ja då va man hemma igen :) så skönt hihi...
semester resan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig....
När man åkte ner så ösregnade det och det slutade inte regna så både jag och min mor blev sjuka :( men himla kul hade vi ändå spela spel och skratta en massa hala tiden, nästan att jag kissa på mig hehe.... men andra kvällen vi va där så käkade jag kebab och det skulle jag inte ha gjort för spydde som en stucken gris      :( men mamma va snäll och hjälpte mig att torka upp skiten :)
sen efter en vecka på lördagen kom mina vänner jessi och hennes kille och deras söta dotter :) det va kul att de kom med sin husvagn... sen lite senare på kvällen kom helen...
vi satt och drack (inte jag) ;) och myste lite... sen dan efter skulle min mamma åka hem med min bror i deras bil så det vart bara vi ungdomar kvar... så på söndagen satt vi och spela lite spel och då drack jag alkoholfritt vin.. det va gott... men det fick jag sota för sen senare på natten för då spydde jag igen!!! men då hann jag iallafall springa ut så det kom inte nåt i husvagnen denna gången.. hehe... sen på tis åkte jessi och dom hem... och då började helen bli sjuk... jag började bli lite bättre... hade lite hosta och så men annanrs va det ok.. på onsdagen åkte vi till ullared handla lite till min kille :) 2 tröjor och 2 par byxor och skärp och ett skärp till mig.. hitta inte så mkt i klädväg till mig... börjar bli så stor att inget sitter så bra nu hihi...
köpte även body till bebben :) det står på bröstet i love mommy och i love daddy på dom jätte söta :) sen hittade man lite annat smått och gott :)
sen på kvällen så åt jag och helen lite gott och så tänkte jag att jag kunde ta min astma medicin så kanske jag inte skulle hosta så mkt så tog jag lite för mkt så börja skaka och må illa som bara den, sen sprang jag ut och spydde som en kalv och det gjorde så ont i magen och ryggen och så spydde jag så häftigt att jag spydde käken ur led... helen hjlpte mig så gott hon kunde och ringde och kolla med sjukvårdsupplysningen att det inte va farligt, och de va det inte de e vanliga biverkningar man får när man tar lite för mkt bricanyl.... (så nu vet ni det, så gör inte det,det e mitt råd :) ) när jag mådde så dåligt ville jag verkligen bara hem!!
men en ny dag grydde och nu började det bli fint väder :D
och då kom min svägerska och hennes mamma och hennes barn ner tilll falkenberg så vi tog henne och barna och åkte till får farmen... det va jätte fint där :) satt och fika lite och kolla runt.. mysigt :)
sen när vi åkte hem och kom in i förtältet, vem sitter inte där då??!! min underbara kille.. han hade kommit en dag tidigare och överraska mig. jag blev sååå GLAD och bara pussa och pussa på han och krama han och ja det va så kul och härligt att träffa han igen :D
Min bror va med oxå det kanske jag ska säga med hehe...
vi grillade och åt gott den kvällen hade jätte mysigt och kul!! :)
sen på fredagen kom mina vänner jesper och catrine och hälsa på, på kvällen. Då grillade vi gott igen och spela spel :) jätte kul att de kom :)
sen på lördagen va det jätte fint väder varmt och skönt :)
så då åkte vi in till falkenberg och fika lite och sen åkte helen hem efter vi hade varit nere vid havet och känt lite på vattnet hihi.. eller det va bara jag som kände helen och killen våga inte ( fegisar) hihi..
när helen hade åkte gick jag och killen ut och åt och sen gick vi och spela minigolf :) jag vann hihihi.. :D
sen va vi med brorsan m. familj och mystei solen. kl 8 på kvällen åkte vi hem till kära borås och när vi kom hem hade jag och killen en riktig mysig kväll ;)
 ja det va min semester... inte riktigt som jag hade tänkt, men det va jätte kul och jag hade det bra ändå trots allt men har bara en sak och säga "BORTA BRA MEN HEMMA BÄST" :) vi hörs kramar!!!!


www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0