rubrikslös

på begäran har jag tagit bort det om jag sa att jag mådde dåligt!!

JAG HADE INTE SKRIVIT NÅGRA NAMN!!!
men ändå så hänger ni ut mig?? varför????

jag e mkt besiken på er Helena och Lotta!!

är det inte valfritt att få skriva vad man vill i sin blogg??

men ska jag förklara vad som hänt... sen....

ha det bra... =(

Kommentarer
Postat av: sandra

klart du skall skriva precis vad du vill... det är DIN blogg..... o nej det stod inga namn!!!!!!

2008-09-08 @ 17:19:40
Postat av: Jenny

Lilla prinsessan.... Det e inte kul att se att du mår så dåligt... Vet inte hur jag ska få dej på bättre humör...

Skit i vad alla andra säger, tänk på dej och din familj. De är ju det viktigaste i ditt liv. Allt annat kan vänta... De som är riktiga vänner ställer upp och förstår en i vått och torrt...Alla andra kan dra! Det är en av de få saker jag lärt mig från Örebro trippen hihi. Din bästa vän är ju din sambo. Han delar du det mesta med.

Jag har blivit sviken många gånger, av "vänner" och släkt och jag har sållat bort MÅNGA som jag kan klara mig utan.Det är kanske dags för dej att ta det steget också? För personer som inte kan förstå att du sätter din familj i första hand, kommer inte förstå dej i framtiden heller.

Så resonerar jag iallafall :)

2008-09-09 @ 08:35:06
URL: http://jooollyn.bilddagboken.se
Postat av: Jenny

lilla prinsessan... tycker inte om när du mår dåligt... Vad ska jag göra för att du ska må bättre. Jag tyckte absolut inte att du skulle tagit bort det du skrev på din blogg. Du är fri att skriva vad du vill på din blogg... Jag känner såhär: Att de som inte förstår att du sätter din familj i första hand de kommer aldrig att förstå dig i framtiden. Jag har sållat bort MÅNGA av mina vänner och släkt pga de inte förstår att jag väljer MIN FAMILJ framför ALLT!! Så jag tycker att du ska ta en funderare över detta....Jag lärde mig en sak från Örebro:Lita bara på några få vänner som du vet du kan LITA och som förstår dej i vått och torrt! Allt annat kan sållas bort... Vi försvann från varandra för ett par år sen du och jag, men jag tycker inte om att du mår dåligt över att andra ska bestämma vad du ska göra! Stå för vad du har gjort och må inte dåligt över vad andra tycker om ditt val!! Det är ju trots allt DITT val prinsessan!!!

KRAM PÅ DEJ!!! FRÅN JENNY

2008-09-09 @ 12:33:03
URL: http://jooollyn.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0