mån..

hej..
idag e de mån exakt en v sen ja fick min apparat... och de känns bra, men otroligt jobbigt, kul, ja... de e ju så mkt som bara tjuter än.. men blir bättre och bättre =)

i lördags när ja jobbade så ringde Ulrik, skulle fråga var batterierna låg... innan hade ja aldrig hört va ha sagt, men då hörde ja.. svara var. och han va nöjd vi lade på och efter kom ja på, men gud.. jag hörde allt han sa.. va häftigt och precis då ringde han igen.. och fråga var overallen och de fodrade gummistövlarna låg... ja svara och sa va coolt, jag hör va du säger :D han ba..ja men ja ringer ju tänkte inte på de hehe.. =)
ja va jätte nöjd med att de gått så bra...
lite senare ringer min bror som hört att jag kan prata lite i telefonen, så han måste ju testa ;)
vi prata och i början e de lite ovant.. några va.. men sen flöt de på bra och va så lycklig att jag kunde prata med han.. ahr inte pratat med han på flera år i telefonen...
tror han va lika gla som ja för att de gick =)

helt otrligt att de lyckats så bra hittills... framstegen kan ju bli hur stora som helst känns de som nu...
varje dag hör man nåt man inte hört innan.. men man tänker inte på de... så glömmer...
men häromdan när ja satt och vänta på bussen hörde ja nåt.. va inte riktigt säker på va kollar runt och ser ingenting.. men de låter bara högre och högre, och till slut kommer de en bil... jag hörde den innan jag såg e.. de va en härlig känsla =)

ja... nu e de 2 veckor kvar till vi ska flytta och längtar som en tok..
vill ha så mkt men har inte råd och köpa allt ja vill hihi
en bokhylla till Arons rum, en fin byrå eller nåt till hallen där uppe.. men får ta en sak i taget =)

nu på lördag fyller min älskade son 4 år gud va tiden går fort..
åh... han och Aron e fan de bästa ja gjort =)

ja... ha de bra kramkram

onsdag...

ja nu e de 3:de dagen ja har min apparat.. ibörjan va de ju mest bara tjut och oljud och fatta nada typ...

men nu har de gått lite tid och de e otroligt jobbigt... allt min hjärna inte känner igen, och e väldigt mkt antagligen då tjuter det.. och de gör den otroligt mkt...
men nu kan ja urskilja mer och mer ur tjutet och de einte lika högt tjut..
igår kunde ja höra vad ulrik sa när ja låg på hans bröst utan att titta på hanoch de va så mysigt att ligga så tätt ochprata, de har ja aldrig kunnat =)

hör hur mkt lika ljud Aron kan göra, blir så imponerad.. har inte hört de innan och att oliwer pratar så rent.. duktig kille  haha...
de e så kul och ja känner verkligen att jag tog rätt beslut..=)

igår hörde ja bilen innan jag såg den, de va coolt hihi...

ja som sagt de går framåt =)

idag har vi varit i stan och träffat mamma, hon bjöd på lax, så satans gott de va hihi... och aron satt i sin stol.. han brukar alltid slå med sakeri bordet men de lät för mkt så hitta en gummi ring och testade, de va ok ljud haha.. sånt har man inte tänkt på innan hehe..
fick ju även go fika innan vi åkte hem och då kom min pappa och hälsa på och de va jätte kul=)vi träffas inte så ofta så de gånger vi ses e de jätte kul =)
drack lite kaffe och tjöta..

ja städat liteidag ochpackat en låda till.. e så mkt nu.. ny hörapparat, flyttar den sista denna mån och Oliwer fyller år den 22och aron den 14 nov.. hur ska ja hinna???

I´m super women... (hör av mig när jag gått in i väggen typ ) ;)

ha de bäst kramkram

min nya apparat

japp.. nu har ja fått den.. svart och glänsande på mitt öra... en lite sladd.. och en bricka på min skalle, det blir bra... =)

började dagen med att va skit nervös och och spänd och förväntansfull =)

jag Ulrik och Aron åkte ner, Oliwer fick vapå dagis...
träffa audionomen Marie och kom in på hennes rum, hade även en tolk med..

vi började med att typ lyssna på pip ljud så skulle ja säga när ja hörde och inte hörde mer.. så höll vi på llite och sen samma sak men denna gång upp så när de va lagom eller lite starkare skulle ja säga stopp.. gick galant och hon va nöjd med mig.. sen fick jag lyssna på 4 toner och de alla skulle låta som ton ett... så antingen höja eller sänka de andra ljuden...hon blev jätte impad över att ja va så snabb och kunde fixa de på en gång.. de hade ingen annan av hennes patienter gjort :D då vart man lite mallig och stolt över sig sj =)

sen va det dags.. nu skulle ja få höra.. skulle ja höra?? skulle de bli bra.. hur ska de låta.. 100 tankar samtidigt och så säger hon ja ok NU och pang så va den på... men va fan e de ja hör.. de låter massa men helt obegripligtde tjuter och massa goja.. svårt och förklara genom att skriva.. typ som en trasig robot när de prata.. hör ju inga ord.. va e fel???
hon sa de e helt normalt...
men hur kan de de va det???
men efter några min började orden komma fram genom allt surr.. pip och tjut,,, och ja hörde va hon sa.. behövde ingen tolk ja hörde henne =)
hör oxå hur mkt saliv ja har i munnen hur ja snörper och sväljer.. och ja men gud så ja låter.. hon sa bara ja som hör hihi tur de hehe..
och Aron säger DA DA DA... mina ögon börjar tåras.. men gud såsött.. hör han på ett helt annat sätt =)
hon sa hör du din son?? ja nä .. eller ja hhihi...

gick några mer min och vi kunde höja lite till.. låter ganska ok... hon fråga e ja redo för världen??
ja sa ja och ut fick ja gå..börjar tjuta mer och mer.. och helt obergipligt blir de.. men hör lite ord och annat ljud i mellanåt...

sätter oss i bilen och Ulrik sätter på radion... jag hör lite ord de säger... frågar U sa de så.. ?? han tittar på mig ja!! HIHI =)
och så börjar en att rappa och ja säger gud va fort de pratar nu.. han ba de rappar haha.. o haha haftig de låter..hör några ord där med.. coolt.. =)

kommer hem hämtar O och de går fint.. sen upp till O gympa.. hörde ingenting där bara tjut och piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip och ojoj.. va helt slut och överlycklig när vi kom ut.. inte tänker ja stänga av den.. bara att uthärda hehe

hem och trött som satan.. men nu känns de ok.. inte riktigt lika mkt tjut.. visst hör de lite hela tiden men ite så hårt... hörU och han låter så rolig.. min stora starka karl.. låter sm en smurf.. de gör alla nu och de e så lustigt hihi

ja dit imon igen och höja.. spännande =) men då ska aron få vahos sin mormor, blir mkt bättre för han =)

vi hörs ;) kramkram

NERVÖS!!!!!

imon e de dags för att få min nya hörapparat/cipp eller va de nu kallas.. min CI haha... och e så nervös...

tänk om man inte hör nåt och tänk om de inte e bra och tänk om min op har misslyckats...

har läst några bloggar och alla har mått så dåligt efter och varit så yr och tappat smaken och tinnitus.. ja va ¨ålig 3 dar.. sen mådde ja ganska ok.. visst ja va trött men de va ju för att man inte hörde och fick inflammation på andra örat...

så tror bara för att jag inte mådde så dåligt kanske de inte blev bra...

men de e säkert braoch kommer säkert höra.. men.. ojoj hehe så mkt känslor så vet inte ens hur ja ska uttrycka mig... hehe ska va på sahlgrenska imon kl 13 och dagen kommer nog kännas evigheters lång haha...

ja jag hör av mig imon hur de gått ;)
kramkram

fredag..

ja idag va de fredag... började morgonen med sov morgon =) de gillas hehe vakna kvart i 9...

sen käka vi frukost och packa väskan för vi skulle ju tillbadhuset och träffa Marie och hennes 2 töser =) vi hade jätte kul hela tiden och hade ju sjävklart lite fika med oss.. ja hade tagit med marie kex och negerbollar, nu tog alla dom slut hihi de va goda =) och marie hade saft och bullar.. bra när man har lite var ;)
va där från lite innan 11 och va hemma halv 3, fick ju gå hem i ös regn.. va lainte så kul kanske men men hehe.. Oliwer va nöjder för då fick han åka me dpå vagnen.. han satt på fotstödet och hade paraply över sig så va lite svårt och köra vagnen, den blev ju ganska tunger hehe och hade ju ett paraply och bära på ja med...
men de gick fint.. hem och gjorde korvstroganoff med makaroner.. mumma =)

sen kolla vi på en film och tina upp lite.. men sen va man ju tvungen, trots att ja va helt slut.. så måste vi ju ha fredagsmysgodis =)

så klä bägge barna ut igen, men då va solen framme , tack!!! hihi...

så fredagskvällen tillbringades här i soffan hann ju dock träffa Ulrik 35 min innan han for i väg på älgjakt möte, blir nog lite sen hem idag.. så nu sitter ja här sj och äter godis, som ja verkligen inte behöver..

men nu har ja börjat och drömma om ett promenadband och ha här hemma.. ska nog försöka köpa detta.. =)

imon ska ja träffa min goa vän Pernilla och barna.. vi ska natingen gå på djurparken om de e kanonväder ananrs tar vi och åker lite tåg =) får se vart vi hamnar hehe ;)

en bildpå mina godingar =)

ha en trevlg helg alla!! kramkram


tjena

ja... de har la inte hänt så himla mkt.. men tänkte uppdatera lite ändå hehe....

igår va en toppen dag, för först kom Tess med Charlie och drack lite kaffe och snacka en massa =), sen lite senare dör min kompis Catrine upp med lille Hugo... hon fick lite kläder av mig... aron växer ju så de knakar hehe...
sen när hon åkte hem så baka jag och Oliwer negerbollar, (ja vi säger så har sagt så hela mitt liv och de tänker ja fortsätta göra utan att jag måste va rasist)
sen vid 15 dör Pernilla och barna upp så Oliwer fick leka lite och de tyckte han och Aron va jätte kul =)

så de va ganska tröttapå kvällen hehe...

idag har ja varit hemma hos min mamma på en fika och ett besök på mvc, snacka lite preventivmedel...

sen tebaka till mamma och hämta Aron för han va där undertiden.. han har ju lindat mormor runtfingret lika bras om sin storebror haha hon kommer inte få de lätt haha...

sen hämta Oliwer på dagis och då hängde vi med hans kompis Lima hem och de lekte lite och ja tjöta skit med mamman Anci... hon har en tös till som e lika gammal som Aron så lek för båda barnen idag >=)

gubben min e inte hemma idag för e i Karlstad och jobbar... kommer hem imon, men då på kvällen e det älgjakt möte/träff, så kommer hem sent.. sen på lör ska han jaga..
 och sen på sön e de kalas för min Brorson/Gudson William han blir redan 9 år...
gud var tar tiden vägen??? :/
han fyller den 7:de

ja skulle ju packa lite här ikväll.. men de hinns nogmed ändå så sitter och slappar och njuter av tystnaden :)
bägge mina gossar sover och vovven sussar gott jämte mig... tv e på och datan likaså.. ja ibland e de gött och leva ;)

ha de bäst kramkram

hej

va kul att jag fått kommenatarer =)

ja idag va vi hemma hela dan.. va så varmt i lgh så klädde inte på oss innan typ kl va 13 haha.. jag hade linne men baran sprang runt i blöja/kallingar hihi

hade en riktig mys morgon med film och go frukost =)

sen lekte vi lite och sen kom äve Ulriks lillebror hit och hälsa på.. drack lite kaffe och umgicks lite
sen körde han även upp oss till gympan som Oliwer skulle gå på.. men när vi kom upp va han inte alls på humör och ville bara hem.. så vi klädde oss och åkte hem och kolla på en film.. man kan ju inte va på topp jämt ;)

och ja klaga inte av  att bara va hemma...

ulrik kom hem sent idag från jobbet.. men hann med ett bad med Oliwer.. han älskar och bada och Aron med, men han e lika nöjder med att stå vid kanten av badkaret och kolla på och plaska och ta leksakerna =) han blir ganska blöt, men de e bara kul och titta på dom =)

börjar bli ivrig och vill ha min hörapparat NU men nu e de ju inte långt kvar =)på mån nästa vecka =) wiiii

Ulrik jaga i helgen och våran vovve Ville va så redi =) kul... han blir bara bättre och bättre.. han va riktigt nära att skjuta ett rådjur men va för långt ifrån.. man får ju  inte chansa om man itne e 100 på att man lyckas träffa...

ja.. allt  för nu.. menåterkommer ;)
kramkram

Hej världen!!

de va ett tag sen man va här =)

men ja de e en del som hänt...

Oliwer har lärt sig cykla utan stödhjul en mäkta stolt kille...
han e så otroligt snäll och redig..  hjälper till och lyssnar bra,visst e han små djävlig ibland, men de e så sällan om man väger upp mot allt de bra han gör.. =)
han är världens bästa storebror, så snäll och hjälpsam och delar med sig... helt otroligt, blir så stolt över att denna goa grabb e min =) han e så snäll och duktig på dagis med.. får mkt beröm =)Aron ja han e en lite buse =) otroligt snäll och glad kille, som e så svårflörtad.. glöm att ni får ett brett smile när ni pratar med han.. Oliwer log jämt, men de gör bara Aron om han e säker på att man e värd de ;)
kryper för fullt överallt, pilla på allt man inte får e toppen.. hehe typ ta ut alla dvd ur tv hyllan, trycka på tv apparaterna.. dra ur allt papper påtoarullen.. m.m. hihi.. går ut med möbler och lite sj.. men om nån ser på, går han inte hehe...
men ett riktigt charmtroll och ortoligt snäll han med =)

så nåt gott här i livet har ja nog gjort =)

ja så e de ju ja... jag har ju länge sagt att jag vägrar CI men så när ja va gravid med Aron så kände ja.. nä de e nog dags och ha det iallafall.. hör sämre och vill ju höra mina barn...

så när ja fött Aron kunde de starta utredning och röntgen och kontroller och träffa en massa människor.. och snabbt gick de... 10 mån senare sitter ja färdig opererad =) en och en halv vecka sen nu...

fick en lite smärre chock när ja fick ta bort bandaget... de hade rakat massa hår och jag hade uppfattat de som om de bara skulle ta lite runt såret.. men så va inte fallet...
så här såg man ut innan =)
efter op

så efter op blev ja lite deppig och sörjde mitt hår.. men bestämdemig för att boka tid hos frissan så ja skulle bli "fin" igen =)
så när ja vart hos frissan så kom ja ut så här :
mitt nya ja;)

och ja blev jätte nöjd, visst känns ovant och inte riktigt ja.. men de e ju en vanesak och de ser ju 100 ggr bättre ut nu än innan ;)

så den 10 okt får ja min nya hörapparat och de ska bli så spännande =) längtar...

lite bilder på mina godingar måste vi ju ha med ;)
aron i sin gåstol =)            Oliwer åker karusell =)
ja och Oliwer vid stranden i varberg     jag och Aron =) samma strand;)
älsklingen =)                    godingen =)
   min goa pojkar och ja =)

ja allt för nu men kommer nog uppdatera snart ;)
kramkram

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0