fre..

ja nu va de ett tag sen igen..

men har varit fullt upp.. min lille bebis har blivit 1 år och de firade vi med paket på morgonen och besök påöppna förskolan, han hade kul.. men skedde ett litetmissöde.. han ramla rätt pånäsan.. men men... nu mår han bra..
har börjat gå 2-3 steg men absolut inte mer... hihi blir nog lika sen som Oliwer ;) ( han va 14mån)

på sön blir de släkt kalas för han ¨så ska la baka lite i helgen. =)

har varit i Ullared... ja älskar och gå där för de har allt. men vill ha massa pengar...hihi...
men fynda en hel del.. fick bla en ny jacka himla gött =)

ja nu tillmina otroligt glada nyheter...
men först, många tror att jag hörde bra innnan, de gjorde ja med, men de gjorde ja verkligen inte, hörde som en kratta.. kunde inte parat i tele.. och ja hörde  verkligen inte bra.. på taluppfattningstestet m hörapparaterna fick ja 12 % inge bra med andra ord.. men nu så gjordes de ett nytt när ja va där i tisdags =)

och de när man bara sulle säga ett ord.. typ de e en högtalare som säger"ja säger bil" och då ska ja säga bil.. och på de testet fick ja 54 % =)
sen va de meningar,  typ " min mamma hänger tvätt i badrummet" och de fick ja 74% och de va de meningar ja sa helt korrekt men alla orden ja sa rätt räknade hon ut att ja kom på 91 % helt otroligt, att göra denna oreationen va helt klart rättbeslut att kunna höra mina barn att kunna höran när Oliwere klar på toa eller om ja e uppe och de ropar på mig och att ja hör va de vill =) ja de e som en dröm och ja lever i den =)

sa att hon ja får operera den andra örat så gör ja de ;) hihi men de ser ite ut som om ja skulle få de..

sen så i tors så skulle ja få träffaen som skulle "hjälpa" mig och höra... och hon blev så impad och sa att hon e typ överflödig och sa att ja klarar mig nog sj.. men rekomenderade mig att låna en talbok och lyssna och läsa samtidigt så de ska ja göra =)

japp.. ha de gött... orkar inte skriva mer nu hihi kramkram

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hihi låter gött med kladdkaka, det älskar jag :-).

2011-12-15 @ 23:36:54
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: sofie

jag bara ramlade in här på din blogg efter evigheter (typ)... såg du hade gjort CI operation och allt, jag blev så nästan tårögd när du beskrev att du pratade med din bror i telefonen för första gången på väldigt länge. Vad jag blir glad att operationen lyckades väl ut...kram Sofie

2012-02-11 @ 08:25:32
URL: http://pipon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0